SKÅRTARYDS BYGG AB

Tillbyggnad Växjö

Tillbyggnad Växjö

Drömmer du om mer utrymme i ditt hem? Vi på Skårtaryds Bygg AB erbjuder en pålitlig och effektiv lösning för alla dina tillbyggnadsbehov. Vårt erfarna team har åratal av erfarenhet och kunskap inom tillbyggnad och vi arbetar hårt för att säkerställa att alla projekt blir fullbordade på tid, inom budget och med den högsta standarden. Vi tar hänsyn till alla dina önskemål och behov och levererar en personlig och anpassad tjänst från start till mål.

Vem jag är

Företaget grundades 2020 av Daniel Bengtsson. Dock har jag arbetat i byggbranschen sedan 80-talet, därmed har jag drygt 30 års erfarenhet av min yrkesroll. Under mina aktiva år har jag erhållit gedigen och omfattande kunskap, vilket gör att jag kan ta mig an diverse byggprojekt.

Vad jag gör

Med stor erfarenhet inom branschen kan jag ta ansvar för helhetslösningar för både stora och små projekt. Huvudsakligen arbetar jag med nybyggnation, renovering och snickeri men jag åtar mig även fönsterbyten samt projekt inom badrum, fasad, väggar, tillbyggnation och takarbeten med mera.

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Jag erbjuder komplett hjälp vid renovering av ditt hem. Oavsett om du vill renovera invändigt eller utvändigt har Skårtaryds Bygg AB det som krävs för att ge dig rätt hjälp och på så sätt uppnå ett kvalitativt resultat.

Nybyggnation

Skårtaryds Bygg AB står redo att hjälpa dig med alla dina byggprojekt! Med över 30 års erfarenhet av att bygga bostäder, företagsbyggnader, och övriga byggnader, har jag det som krävs för att hjälpa dig på bästa sätt.

Snickeri

Få den ultimata lösningen för ditt snickeriprojekt. Jag gör din vision till verklighet. Givetvis sker allt snickeriarbete efter dina önskemål och behov, så att du får den hjälpen just du är i behov av.

Skårtaryds bygg AB

Skårtaryd Aspelund, 363 91 Braås
0705633036
Tillbyggnad Växjö